Prikaz 1–12 od 34 rezultata

Barska RIVA

Moderan dizajn, kvalitet završne obrade, postojani i kvalitetni materijali u skladu sa poslednjim trendovima u svetskom dizajnu, jednostavne linije, funkcionalnost na kojoj joj mnogi zavide... samo su neki od benefita barske fotelje RIVA koja je odlična za moderne enterijere restorana. A tek udobnost....proverite.

27,400.00 RSD

Barska Fotelja GARDA

Ukoliko pratite trendove, ukoliko držite do stila, ukoliko vam je stalo da vaši gosti ponovo dolaze u vaš restoran ili klub i da o tome pričaju kao apsolutnom doživljaju pred vama je rešenje, barska fotelja GARDA. Koju god reč da u potrebimo za njen opis neće biti dovoljno...elegancija, luksuz, stil, moderan dizajn, kvalitet, udobnost...

32,800.00 RSD

Barska Fotelja LOTUS GRANDE

Funkcionalna barska fotelja koja će zadovoljiti funkciju pravilnog držanja leđa tokom sedenja, ali će u isto vreme omogućiti uživanje u druženju sa vašim prijateljima i podmiriti estetsku i dekorativnu funkciju u vašem klubu ili restoranu.

25,800.00 RSD

Barska Fotelja LOTUS GRANDE WOOD

Konstrukcija barske fotelje je od hrastovog masiva. Naslon je izrađen od furnirskog otpreska oplemenjenog hrastovim furnirom. Mebl i boja drveta po zelji kupca.

24,600.00 RSD

Barska Fotelja LOTUS LINE

Sofisticirana dopuna LOTUS LINE kolekcije, omogućava da se isprati kompletna crta zamišljenog opremanja enterijera. Praktična i elegantna i ona prati liniju leđa i ramena i predstavlja pravo uživanje i prilikom dužeg sedenja, što nije oduvek bila osnovna karakteristika barske fotelje. Simetrični štepovi koji su karakteristični za čitavu kolekciju, naglašavaju ambijente ravnih linija, jasne obrise i moderne prostore.  

26,400.00 RSD

Barska Fotelja LUX GRANDE

Napravljena od kvalitetnih materijala, dizajnirana da pruži udobnost, predstavlja više od barske fotelje. Dodatnu udobnost, sigurnost i opuštenost. Napravljena od kvalitetnih materijala. Lako se uklapa u sve enterijere restorana i klubova.

24,600.00 RSD

Barska Fotelja LUX GRANDE WOOD

Za smelije enterijere, moderne i prirodne. Kombinacija naslona urađenog od hrastovog furnira sa svetlijim ili tamnijim dezenima mebla daje joj dodatnu vrednost i poseban pečat prostoru u kome se nalazi.

24,600.00 RSD

Barska Fotelja NEVA

Elegantna i sofisticirana, moderna i klasična u isto vreme, kvalitetna i funkcionalna, udobna i lepa... naslednik i ozbiljan predstavnik svoje kolekcije, za ozbiljne prostore u kojima se uživa i kvalitetno provodi vreme. Za zadovoljne goste.

27,400.00 RSD

Barska Fotelja ONIX

Spoj klasičnog dizajna obučenog u moderno ruho i sa puno ukusa. Kombinacija metala, zlatne boje i pastelnih materijala koji podsećaju na boju starog vina i sa isto toliko ukusa. Dobri enterijeristi bi rekli tačka na I. I kao izvrsna za barove, hotele, restorane ili čak i ušuškane apartmane i dnevne sobe.

32,800.00 RSD

Barska Fotelja RONDO

Dizajnom i funkcionalnošću, uklapa se u različite ambijente. Daće im dodatnu toplinu i udobnost i pretvoriće restoran  ili kafić u omiljeno mesto za okupljanje. Elegantne note drvenog dekora i tople boje mebla daće neophodan sklad vašem enterijeru.

28,400.00 RSD

Barska Fotelja RONDO WOOD

Unapređen dizajn i drveni dekor od hrastovog furnira  koji u potpunosti prekriva naslon barske fotelje, produbljuje eleganciju RONDO linije. Proverena udobnost i toplina, olakšaće vaš izbor prilikom planiranja i odabira upravo ovog komada nameštaja za opremanje kafeterija ili restorana.

226,200.00 RSD

Barska Fotelja URBAN

Nezaobilazan urbani detalj u savremenom restoranu, hotelu  ili modernom klubu. Osim osnovne namene i funkcije da korisniku obezbedi udobnost, doprineće da estetika vašeg enterijera bude prepoznatljiva na prvi pogled.

34,200.00 RSD

Kategorije proizvoda