Prikaz 13–24 od 40 rezultata

Barska Fotelja VIVA

Dobar izbor za opremanje tradicionalnih klubova i restorana. Jasne naglašene linije dodatno će obogatiti vaš prostor. Kombinacijom svetlijih boja mebla imaćete mogućnost da enterijeru dodate veću blistavost, a odabirom tamnijeg  drvo dekora i mebla ističe se dodatna ozbiljnost prostora.

21,000.00 RSD

Barska Fotelja VIVA

Dobar izbor za opremanje tradicionalnih klubova i restorana. Jasne naglašene linije dodatno će obogatiti vaš prostor. Kombinacijom svetlijih boja mebla imaćete mogućnost da enterijeru dodate veću blistavost, a odabirom tamnijeg  drvo dekora i mebla ističe se dodatna ozbiljnost prostora.

21,000.00 RSD

Barska stolica DAY UP

Barska stolica Day up je stolica savremenog dizajna, čvrste metalne konstrukcije, a sedalni deo je izrađen od polikarbonata i dezen se može birati. Podesive visine sa bazom i stubom od hromiranog čelika. Namenjena je svima koji vole sofisticiran i moderan dizajn. Ova stolica svakako nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a udobnost i stabilnost stolice garantuje vam […]

33,868.00 RSD

Barska stolica DAYLIGHT H.65

Barska stolica Daylight h.65 je stolica čvrste metalne konstrukcije, centralnim diskom i fiksnim ramom od hromiranog čelika 18 mm, a sedalni deo je izrađen od polikarbonata. Namenjena je svima koji vole neobičan i moderan stil. Čvrsta kontrukcija i najkvalitetniji materijali garantuju potpunu udobnost i ugođaj tokom sedenja.

18,380.00 RSD

Barska stolica DIABLITO H.65

Barska stolica Diablito h.65 je stolica čvrste metalne konstrukcije i fiksnim hromiranim ramom debljine 22 mm, a sedalni deo je izrađen od tehnopolimera. Namenjena je svima koji vole neobičan i moderan stil. Čvrsta kontrukcija i najkvalitetniji materijali garantuju potpunu udobnost i ugođaj tokom sedenja.

14,263.00 RSD

Barska stolica DIABLITO H.80

Barska stolica Diablito h.80 je stolica čvrste metalne konstrukcije i fiksnim hromiranim ramom debljine 22 mm, a sedalni deo je izrađen od tehnopolimera. Namenjena je svima koji vole neobičan i moderan stil. Čvrsta kontrukcija i najkvalitetniji materijali garantuju potpunu udobnost i ugođaj tokom sedenja.

12,693.00 RSD

Barska Stolica FRIDA line

Frida line je predstavnik svoje kolekcije koji će obogatiti vizuelni, funkcionalno i estetski svaki enterijer u kome se nađe, bilo da opremate moderan luksuzni restoran ili hol prestižnog hotela. Kombinacija drveta i metala na nogarama i kvalitetnog materijala na sedalnom delu sa štepanim linijama na prednjem dalu ozbiljno su kandidovali ovu stolicu među enterijeristima.

28,400.00 RSD

Barska Stolica FRIDA line 1

Ovom modelu smo pored svih ostalih funkcionalnih, ergonomskih, stilskih karakteristika dodelilii dodatnu estetsku vrednost uzdužnim štepanim linijama na naslonu čime je ovaj komad nameštaja dobio svoje prepoznatljive karakteristike. Poželjan komad nameštaja za opremanje enterijera sa ukusom.

28,400.00 RSD

Barska stolica GIM H.80

Barska stolica Gim h.80 je klasična stolica sa anodiranim aluminjumskim nogarima, sedalnim delom i osloncem za noge od tehnopolimera. Namenjena za sve one koji vole jednostvanost, a žele čvrstu i stabilnu stolicu koja pruža potpunu udobnost.

9,305.00 RSD

Barska stolica IGLOO

Barska stolica Igloo je izrađena od najkvalitetnijeg polikarbonata. Svojim jednostavnim i modernim dizajnom nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a najkvalitetniji materijali pružaju čvrstinu i potpuni ugođaj tokom sedenja.

20,957.00 RSD

Kategorije proizvoda