Prikaz 1–12 od 61 rezultat

Kancelarijska stolica PLUTO

Kancelarijska stolica PLUTO sa fiksnom metalnom bazom u obliku sanki. . Izrađena je od prozračne mrežaste tkanine u sivo-crnoj boji. Udobnost sedenja daju rukonasloni za ruke.

10,990.00 RSD

Kancelarijska stolica Win

VIN je moderna operativna stolica koja pokazuje ergonomsku prirodu u svojim tehničkim detaljima kao što su podesivi lumbalni oslonac i nasloni za ruke. Inovativno i vrlo udobno mrežasto sedište može se upariti sa odgovarajućom bojom ili nekom drugom za dvotonski efekat. Potpuno je napravljena u Italiji uglavnom od recikliranih materijala koji neguju ekološki prihvatljive proizvodne […]

45,737.00 RSD

Daktilo stolica C-847T

Kvalitetna i udobna, ergonomska radna stolica. Ekskluzivni dizajn i visok kvalitet izrade, odličan je izbor za učenike, studente ili zaposlene u kompanijama. Anatomski oblik naslona pruža maksimalnu udobnost. Poseduje hromirani gasni mehanizam za spuštanje i podizanje.

11,490.00 RSD

Kancelarijska fotelja ALFA

Kancelarijska fotelja Alfa u tzv “Gejmer” stilu, pravi izbor osoba koje provode dosta vremena za kompjuterom. Tapacirana materijalima od mikrofibera i eko kože, anatomski dizajnirana, sa liftomatom i tilt mehanizmom. Visoki naslon za leđa doprinosi udobnosti sedenja.

22,590.00 RSD

NUMERO Radni sto

TEHNIČKI CRTEŽ DEKLARACIJA ŠEMA MONTAŽE 

8,580.00 RSD

Kancelarijska stolica PATENT

Kancelarijska stolica PATENT 1 podesiva po visini, sa mrežastim naslonom  i liftomatom. Aluminijumska baza. Udobnost sedenja daju rukonasloni za ruke.

16,350.00 RSD

Kancelarijska stolica Win

VIN je moderna operativna stolica koja pokazuje ergonomsku prirodu u svojim tehničkim detaljima kao što su podesivi lumbalni oslonac i nasloni za ruke. Inovativno i vrlo udobno mrežasto sedište u ovoj varijanti i mrežasti naslon mogu se kombinovati različitim bojama za dvotonski efekat. Potpuno je napravljena u Italiji uglavnom od recikliranih materijala koji neguju ekološki […]

46,586.00 RSD

Fiokar LEONIDAS

ŠEMA MONTAŽE TEHNIČKI CRTEŽ

12,110.00 RSD12,380.00 RSD

Konferencijska Stolica Flirt

Linija koja je istovremeno lagana i nudi veliku udobnost. Flirt stolica je dizajnirana da se brzo prilagodi različitim prostorima i potrebama. Može se slagati jedna u drugu . Sa sirokim spektrom dodatne opreme i svetlim  bojama, dostupna je u verziji klupe.

11,045.00 RSD

Kancelarijska stolica PATENT

Kancelarijska stolica PATENT 2 podesiva po visini, sa mrežastim naslonom  i liftomatom. Aluminijumska baza. Udobnost sedenja daju rukonasloni za ruke.

18,320.00 RSD