Prikaz 1–12 od 18 rezultata

Kancelarijska stolica 130

130 je stolica koja izražava najbolju zanatsku tradiciju sa ultra udobnim oblogama sedišta i naslona. Veoma je svestrana, dostupna sa različitim bazama i dve vrste naslona za ruke.

100,253.00 RSD

Kancelarijska stolica Accento

Savremene linije i osnovni dizajn u novom operativnom komforu.

30,841.00 RSD

Kancelarijska stolica Alixa Net

Posao je ozbiljna stvar. Ova tehnička stolica ima sve što vam je potrebno za vrhunske performanse: jednostavne mehanizme za podešavanje položaja, mekoću i modernu ergonomiju, sa naslonom u boji i mreži koja daje dodir stila.

54,658.00 RSD

Kancelarijska stolica Argenta

Dinamični ton Argente sa posebno mekanim oblogama za dodatnu udobnost. Argenta Comfort je dostupan sa različitim bazama i hromiranim metalnim naslonima za ruke.

134,704.00 RSD

Kancelarijska stolica Croma

Zašto ne biste uživali u udobnosti fotelje i kada ste u kancelariji? Croma je direktorska stolica koja donosi najbolje od italijanske tradicije, prikladno i opuštajuće, sa karakterističnim zaobljenim naslonima za ruke, savršenim kada je tapacirana u pravu kožu.

91,049.00 RSD

Kancelarijska stolica Essence VIP

Udobnost i gracioznost klasičnog stila

58,622.00 RSD

Kancelarijska stolica Nimbus Rete

Udobnost i gracioznost klasičnog stila.

55,182.00 RSD

Kancelarijska stolica O-Zone

Moderan i udoban dizajn u kombinaciji sa kontrastom boja za lični kancelarijski stil.

32,752.00 RSD

Kancelarijska stolica Soul

Elegantna, tanka i meka, Soul otkriva svu originalnost svog karaktera presvlakama u modernim tkaninama i bojama. Dostupna u verzijama sa niskim i visokim naslonom.

85,130.00 RSD

Kancelarijska stolica Tool Rete

Stolica koja nudi inovativnu kombinaciju elegancije i tehničkih detalja, ergonomije i robusnosti, udobnosti i laganog dizajna. Mrežasta verzija ističe originalni dizajn lumbalnog nosača.

50,211.00 RSD

Kancelarijska stolica Tool Tappezzata

Stolica koja nudi inovativnu kombinaciju elegancije i tehničkih detalja, ergonomije i robusnosti, udobnosti i laganog dizajna. Verzija sa tapaciranim.

46,261.00 RSD

Kancelarijska stolica Win Bianca Rete

VIN je moderna operativna stolica koja pokazuje ergonomsku prirodu u svojim tehničkim detaljima kao što su podesivi lumbalni oslonac i nasloni za ruke. Inovativno i vrlo udobno mrežasto sedište u ovoj varijanti i mrežasti naslon mogu se kombinovati različitim bojama za dvotonski efekat. Potpuno je napravljena u Italiji uglavnom od recikliranih materijala koji neguju ekološki […]

52,633.00 RSD

Kategorije proizvoda