Prikaz 1–12 od 20 rezultata

Barska Stolica NEVA

Ako ste za trenutak pomislili da bi bilo dobro da imamo i barsku stolicu u kolekciji NEVA, itekako ste bili u pravu. Mislili smo o tome i zamislili idealan entrijer u kome je i barska stolica čist benefit u uklapanju, opremanju i istinskom

21,200.00 RSD

Barska Stolica MILANO

Elegancija i prefinjenost linija, drveni naslon, dizajn po najboljim svetskim trendovima i kvalitetni materijali, ozbiljni su atributi da baš ovakav komad nameštaja pożelite u svom restoranu, kafeu ili hotelu.

21,000.00 RSD

Barska Fotelja LOTUS

Sofisticirana dopuna LOTUS LINE kolekcije, omogućava da se isprati kompletna crta zamišljenog opremanja enterijera. Praktična i elegantna i ona prati liniju leđa i ramena i predstavlja pravo uživanje i prilikom dužeg sedenja, što nije oduvek bila osnovna karakteristika barske fotelje. Simetrični štepovi koji su karakteristični za čitavu kolekciju, naglašavaju ambijente ravnih linija, jasne obrise i moderne prostore.  

22,600.00 RSD

Barska Fotelja LUX

Napravljena od kvalitetnih materijala, dizajnirana da pruži udobnost, predstavlja više od barske fotelje. Dodatnu udobnost, sigurnost i opuštenost. Napravljena od kvalitetnih materijala. Lako se uklapa u sve enterijere restorana i klubova.

20,000.00 RSD

Barska Stolica FRIDA

Frida line je predstavnik svoje kolekcije koji će obogatiti vizuelni, funkcionalno i estetski svaki enterijer u kome se nađe, bilo da opremate moderan luksuzni restoran ili hol prestižnog hotela. Kombinacija drveta i metala na nogarama i kvalitetnog materijala na sedalnom delu sa štepanim linijama na prednjem dalu ozbiljno su kandidovali ovu stolicu među enterijeristima.

28,400.00 RSD

Barska Fotelja LUX

Za smelije enterijere, moderne i prirodne. Kombinacija naslona urađenog od hrastovog furnira sa svetlijim ili tamnijim dezenima mebla daje joj dodatnu vrednost i poseban pečat prostoru u kome se nalazi.

20,000.00 RSD

Barska Stolica FRIDA

Ovom modelu smo pored svih ostalih funkcionalnih, ergonomskih, stilskih karakteristika dodelilii dodatnu estetsku vrednost uzdužnim štepanim linijama na naslonu čime je ovaj komad nameštaja dobio svoje prepoznatljive karakteristike. Poželjan komad nameštaja za opremanje enterijera sa ukusom.

28,400.00 RSD

Barska Fotelja LOTUS

Funkcionalna barska fotelja koja će zadovoljiti funkciju pravilnog držanja leđa tokom sedenja, ali će u isto vreme omogućiti uživanje u druženju sa vašim prijateljima i podmiriti estetsku i dekorativnu funkciju u vašem klubu ili restoranu.

21,000.00 RSD

Barska Fotelja RIVA

Moderan dizajn, kvalitet završne obrade, postojani i kvalitetni materijali u skladu sa poslednjim trendovima u svetskom dizajnu, jednostavne linije, funkcionalnost na kojoj joj mnogi zavide... samo su neki od benefita barske fotelje RIVA koja je odlična za moderne enterijere restorana. A tek udobnost....proverite.

22,000.00 RSD

Barska Fotelja LOTUS

Konstrukcija barske fotelje je od hrastovog masiva. Naslon je izrađen od furnirskog otpreska oplemenjenog hrastovim furnirom. Mebl i boja drveta po zelji kupca.

20,000.00 RSD

Barska Stolica MILANO

Tapacirani naslon kao dodatni benefit pored modernog dizajna i prefinjenog stila doprinose da barska stolica Milano bude nezaobilazni deo enterijera vašeg restorana ili kafića.

21,000.00 RSD

Barska Fotelja RONDO

Unapređen dizajn i drveni dekor od hrastovog furnira  koji u potpunosti prekriva naslon barske fotelje, produbljuje eleganciju RONDO linije. Proverena udobnost i toplina, olakšaće vaš izbor prilikom planiranja i odabira upravo ovog komada nameštaja za opremanje kafeterija ili restorana.

21,200.00 RSD